Tentang Royale Placenta

placenta

Placenta Kambing – Rawatan Di Raja

 • Kebanyakan orang hanya mengetahui placenta sebagai satu organ penting yang menyalurkan nutrien kepada fetus di dalam rahim. Ia telah disanjung untuk sekian lama oleh selebriti dan golongan kaya kerana kemampuannya untuk menghidupkan semula tisu kulit dan mengembalikan keremajaan (awet muda) kepada muka dan badan. Placenta kambing digunakan disebabkan keserasian yang telah didokumenkan antara sel-sel kambing dan sel-sel manusia. Tidak seperti ubat artifisial (buatan) yang hanya berkesan ketika ia berada dalam sistem metabolik kita, sel-sel asli yang diekstrak (diperoleh) daripada placenta kambing menghasilkan kesan positif yang bertahan lama yang mengembalikan keremajaan dan kecantikan kepada anda.
 • Placenta telah digunakan selama lebih daripada 1400 tahun sebagai tonik kecantikan, tonik buah pinggang, meningkatkan syahwat dan meningkatkan kesihatan secara umumnya. Golongan kaya dan terkenal membelanjakan sehingga $30,000 untuk suntikan sel plasenta hidup di klinik ekslusif di Switzerland untuk awet muda, kecergasan serta ketahanan mental dan fizikal. Klinik Switzerland tersebut memerlukan tempahan awal antara 6-12 bulan dan minimum 3-6 bulan untuk menjalani rawatan ini.
 • Ekstrak anti-penuaan (anti aging) placenta kambing boleh diukur sama seperti karat berlian – berlian yang sempurna, seperti ekstrak placenta kambing yang asli adalah amat jarang, bernilai dan kebiasaannya sangat mahal. Kini, manfaat seperti mengekalkan keremajaan oleh terapi sel placenta tidak terhad untuk golongan tertentu sahaja. Placenta dalam bentuk kapsul kini boleh didapati untuk mengekalkan kemudaan dan kesihatan anda.

Awet muda dengan Placenta Kambing Segar yang bernisbah asli 120:1

 • Memperkenalkan Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS, makanan tambahan awet muda yang membantu mengembalikan badan kita kepada kesihatan dan kecantikan seperti remaja dengan memberikan sel-sel baru yang muda dan bertenaga diekstrak daripada kambing ke dalam badan di mana ia akan merangsang sel-sel lama dan rosak untuk membaiki sendiri – menjadikan badan anda seperti baru.
 • Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS adalah makanan tambahan anti-penuaan daripada placenta kambing yang mengandungi 300mg kapsul yang diperoleh daripada 36,000mg placenta kambing segar – ia bersamaan dengan nisbah 120:1 kebaikan anti-penuaan bagi setiap kapsul.

 

Makanan Tambahan Sepadan Untuk Raja Anti-Penuaan (Anti Aging)

 • Nisbah asli 120:1 placenta kambing segar bertanggungjawab memperlahankan proses penuaan dengan merangsang sel-sel anda supaya terus-menerus membaiki dan memberi nafas baru – menghasilkan kulit yang muda dari dalam ke luar!
 • Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS bertindak dengan lebih cepat dan bertahan lebih lama kesannya kerana Faktor Pembesaran placenta kambing yang bergred tinggi, jauh berbeza daripada ekstrak placenta lain di pasaran
 • Ia mengandungi nisbah faktor pembesaran placenta kambing tertinggi per kapsul yang dihasilkan di New Zealand dan Australia.

 

Makanan Tambahan Sepadan Untuk Raja Kecantikan

 • Bukan sekadar untuk awet muda, Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS juga menyerlahkan kecantikan pengguna dengan kandungan kolagen dan Asid Amino Silk yang tinggi
 • Kolagen yang digunakan di dalam Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS adalah dari ikan Maw. Ikan Maw dikenali sebagai ramuan mewah dalam masakan China. Ikan Maw adalah sumber kolagen yang baik yang memang telah diketahui mampu mencantikkan kulit. Selain itu, ia juga kaya dengan protein yang dapat menghilangkan keletihan dengan efektif serta mempercepatkan penyembuhan luka. Ikan Maw juga dianggap sebagai tonik berkhasiat yang membantu melancarkan peraliran darah. Selepas dimakan, ia berpecah kepada molekul-molekul kecil kolagen yang dapat diserap dengan mudah oleh kulit di mana ia melembapkan kulit dan mengurangkan pengenduran, garis halus serta kedutan.
 • Asid Amino Silk pula adalah serat protein asli yang diperoleh daripada hidrolisis sutera. Asid tersebut berpadu dengan keratin yang terdapat di dalam kulit untuk membuat satu lapisan pertahanan menentang kehilangan kelembapan dan memberikan kulit rasa lembut seperti baldu. Berat molekulnya yang ringan membuatkan ia mudah diserap kulit dengan kesan yang maksimum.

Makanan Tambahan Sepadan Untuk Raja Kesihatan

 • Umum telah mengetahui bahawa penuaan sebelum masanya adalah disebabkan kerosakan radikal bebas di dalam badan kita – oksigen yang lolos yang menyebabkan hilangnya keseimbangan dalam badan kita. Bahan antioksida melindungi daripada kerosakan pengoksidaan kepada badan dengan menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan proses penuaan.
 • Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS mengandungi Astaksantin, bahan antioksida paling berkuasa di dunia. Ia menembusi sempadan otak-darah dan otak-retina untuk melindungi mata, otak, dan sistem saraf daripada kerosakan pengoksidaan, mengembalikan kemudaan serta mengekalkan tekanan darah pada tahap yang sihat. Astaksin juga diketahui mampu mengurangkan artritis serta kesakitan tendon, sendi dan otot.
 • Untuk memaksimumkan pengambilan nutrien, tambahkan Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS dengan minyak Avocado yang mengandungi protein, vitamin A, D dan E serta asid lemak mono dan politaktepu yang tinggi untuk meningkatkan metabolisma serta mengurangkan berat badan. Sifatnya yang unik juga membantu menyerap nutrien larut lemak yang membenarkan badan meningkatkan kadar serapan nutrien yang baik untuk hati seperti Beta Karotena.

 

Makanan Tambahan Sepadan Untuk Raja Keselesaan.

 • Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS mengandungi nisbah ekstrak placenta kambing 120:1 yang tidak pernah dihasilkan sebelum ini, sekarang mudah didapati buat pertama kali dalam bentuk kapsul.
 • Royale Placenta SHEEP PLACENTA yang meningkatkan metabolisma dan keefektifan badan anda akan membuatkan anda sesekali tidak selesa disebabkan rasa ‘haba’ yang terpancar daripada seluruh badan anda.
 • Untuk mengatasi perkara ini, Aloe Vera, satu agen penyejuk ditambah ke dalam Royale Placenta SHEEP PLACENTA PLUS, membuatkan proses anda kembali kepada kesihatan terbaik satu pengalaman yang selesa dan menyeronokkan.

Comments

comments